dobroge.tv

Live

Accident grav în această dimineaţă, la Tariverde. O femeie a murit, patru persoane au ajuns la spital

Accident grav în această dimineaţă, la Tariverde. O femeie a murit, patru persoane au ajuns la spital
10 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a fost solicitat să intervină la un accident rutier ce a avut loc la intrare în localitatea Tariverde.

Potrivit primelor informaţii, două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, cinci persoane au fost rănite. Două dintre acestea sunt încarcerate.

UPDATE. Potrivit SAJ Constanţa, una dintre victime este in stoc cardiorespirator, medicii efectuează protocolul de resucitare.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 22 Constanța – Tulcea, între localitățile Tariverde și Palazu Mic, județul Constanța, circulația fiind oprită în ambele sensuri. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea a două dintre acestea.Se estimează reluarea traficului în 45 de minute, arată Centrul Infotrafic.

UPDATE. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, una dintre victime a decedat, în timp ce alta este resuscitată.

UPDATE. Potrivit ultimelor date, în accidentul de la Tariverde au fost implicate cinci persoane. O femeie a fost găsită în stop cardiorespirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare fiind declarată decedată. O altă victimă care a fost găsită totîn stop cardiorespirator arăspuns manevrelor de resuscitare, fiind apoi transportată la spital.

Două persoane au fost diagnosticate cu traumatism abdominal și traumatism cranio-cerebral, ambele fiind transportate la spital. A cincea persoană implicată în accident conștientă și stabilă, fără leziuni grave.

UPDATE. ,,Astăzi, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 9.15, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, dinspre municipiul Constanța către județul Tulcea.

Conform primelor cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau din sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 33, respectiv 27 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul unei femei de 53 de ani, pasageră într-unul dintre vehicule, precum și vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a altor doi pasageri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

- ştire în curs de actualizare -


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233