dobroge.tv

Live

Durere cumplită într-o familie din Mangalia. Copilul de 3 ani s-a stins din viaţă după ce a fost muşcat de câine

04 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Mangalia trece prin momente cumplite după ce copilul de 3 ani a murit. Minorul a fost muşcat de cap de câinele familiei, din rasa Presa Canario.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, dar, din păcate, rănile au fost prea puternice şi medicii nu au putut să-i salveze viaţa. Copilul s-a stins pe patul de spital.

CITEȘTE ȘI: Câinele care a ucis un copil de doar trei ani din Mangalia a fost eutanasiat

Ce spun oamenii legii

Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 3 ani, ar fi fost mușcat de către câinele familiei. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine din rasa presa canario, înregistrat, care era ținut într-un țarc din curtea locuinței.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul zilei de astăzi, bunica minorului a intrat în țarc pentru a hrăni câinele, iar în acel moment, copilul s-ar fi strecurat pe lângă aceasta, fiind mușcat de câine. Copilul a fost transportat la spital unde, din nefericire, a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.


SSursă foto: playtech.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233