dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Doi muncitori au murit într-un canal de dejecții al unei ferme de porci: medicii au încercat în zadar să-i readucă la viață

NAȚIONAL. Doi muncitori au murit într-un canal de dejecții al unei ferme de porci: medicii au încercat în zadar să-i readucă la viață
07 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în această dimineață la o fermă de porci din județul Suceava. Doi bărbați au murit și un al treilea a fost transportat la spital. Cei trei erau angajați la fermă ca îngrijitori și au intrat să curețe un canal canal în care se scurgeau dejecțiile de la animale. Cel mai probabil, bărbații s-au intoxicat cu gazele acumulate în canal.

Primului bărbat care a intrat i s-a făcut rău, motiv pentru care cel de-al doilea a încercat să-l salveze însă s-a intoxicat și el. Cel de-al treilea, de doar 23 de ani, a încercat și el sa intervină, suferind răni ușoare, scrie Observator News.

Colegii muncitorilor au fost cei care au sunat la 112 și astfel trei ambulanțe și o mașină de descarcerare au ajuns la fața locului. Cei doi bărbați au fost resuscitați conform protocolului, dar nu au răspuns manevrelor și au fost declarați decedați. Tânărului de 23 de ani medicii i-au acordat acolo primul ajutor și a fost apoi transportat la spitalul județean de Urgență Suceava.

Am fost solicitați să intervenim în localitatea Verești la o fermă, unde au fost găsite două victime inconștiente, scoase dintr-un canal de colectare a dejecțiilor. Cele două victime au fost găsite în stop cardio-respirator. S-au efectuate manevre de resuscitare de către cele două echipaje trimise la fața locului dar, din păcate, după 50 de minute s-a constatat decesul ambelor victime. La fața locului s-a mai găsit și o a treia victimă, cu leziuni minore, care a fost transportată în stare stabilă la spital”, a declarat Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al SAJ Suceava pentru sursa citată.

Conform sursei citate, conducerea firmei a refuzat sa ofere un punct de vedere, dar inspectorii ITM au venit la fața locului pentru a face o anchetă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporala din culpă și neluarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233