dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Anchetă după ce o fată de 14 ani a fost găsită spânzurată: Roberta ar fi recurs la acest gest din cauza unui joc online

NAȚIONAL. Anchetă după ce o fată de 14 ani a fost găsită spânzurată: Roberta ar fi recurs la acest gest din cauza unui joc online
06 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O adolescentă de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, duminică, fiind găsită într-o anexă a locuinței, chiar de către fratele său. Roberta ar fi recurs la acest gest extrem, în urma unui joc pe calculator.

Roberta, o adolescentă de 14 ani, s-a sinucis, duminică, trupul ei fiind găsit în grajd. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele tinerei, potrivit Monitorul de Botoșani. Părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar cei doi copii se aflau în grija unui unchi.

Cei doi frați au mîncat împreună, iar apoi fata a ieșit din casă. Fiindcă nu se mai întorcea, băiatul a început să o strige prin curtea casei, apoi a sunat-o, însă sunetul soneriei s-a auzit din grajdul gospodăriei, așa că a mers să vadă ce se întâmplă. Băiatul și-a descoperit sora spânzurată cu un ștreang improvizat, legat de una dintre grinzile din grajd, potrivit sursei citate.

Roberta s-ar fi sinucis din cauza unui joc

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora copila de 14 ani ar fi jucat un joc pe internet care ar fi influenţat-o într-un mod negativ. Cei apropiaţi cred că jocul ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, scrie Aleph News

Primarul comunei Coţuşca, Constantin Viorel Ciobanu, susţine că există informaţii potrivit cărora gestul fetei ar fi survenit în urma participării acesteia la un joc online.

Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta”, a afirmat primarul.

Acesta arată că fetiţa provine dintr-o familie cu o stare materială bună. „Familiile, şi părinţii, şi unchii, sunt oameni cu bunăstare, nu oameni dintr-o categorie socială mai scăzută. E destul de neplăcut”, a adăugat Ciobanu.

Oamenii legii au deschis o anchetă

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora minora de 14 ani ar fi jucat un joc pe internet, care ar fi influenţat-o într-un mod negativ şi ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acees minora, în vederea verificării acestora”, a precizat IPJ Botoşani.

Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar, pentru ucidere din culpă.


Sursă foto: Botoșani News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233