dobroge.tv

Live

Pilotul Adrian Răspopa a murit la câteva ore de la accidentul grav produs la Raliul Iaşului

Pilotul Adrian Răspopa a murit la câteva ore de la accidentul grav produs la Raliul Iaşului
04 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a fost rănit sâmbătă, fiind internat în comă la spital, după ce a fost implicat într-un grav accident în timpul unei probe din cadrul Raliului Iaşiului. Deşi medicii au încercat să îl resusciteze în sala de operaţie, acesta a decedat.

Pilotul Adrian Răspopa a murit sâmbătă, 4 septembrie, în urma accidentului grav produs în a doua probă specială de la Raliul Iaşului.

CITEȘTE ȘI: Accident grav la Raliul Iaşiului: un pilot se află în stare critică după ce maşina sa a lovit violent un cap de pod

Adrian Răspopa a fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon” Iaşi, cu un elicopter SMURD, imediat după incident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului, Diana Cimpoeşu, starea sa era critică în momentul în care a ajuns la spital.

În sala de operaţie s-a resuscitat două ore în total în UPU şi în sală, s-a intervenit chirurgical şi s-a făcut tot ce e medical şi omeneşte posibil”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoşu.

Copilotul Cosmin Diacu nu a suferit leziuni grave şi a refuzat transportul la spital.

Managerul Raliului, Dan Codreanu, a precizat că proba a fost suspendată, temporar, iar ulterior competiţia a fost reluată.

Conducerea competiţiei a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfaşurare şi anularea etapei. Conducerea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, prezentă la faţa locului, este în aceste momente alături de cei apropiaţi lui Adi şi de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere.

La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanţele şi modul de intervenţie la locul accidentului”, au transmis reprezentanţii Federatiei Române de Automobilism Sportiv.


Sursă foto: Facebook Federatia Romana de Automobilism Sportiv

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233