dobroge.tv

Live

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a instituţiei

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a instituţiei
21 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un angajat al Televiziunii Române a murit, sâmbătă după-amiază, după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a televiziunii publice.

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a televiziunii. Conform unor surse, bărbatul avea 53 de ani, se afla în timpul programului şi lucra în cadrul departamentului Sport.

Astăzi, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăți a fost găsit decedat, un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în informarea autorităţilor.

La faţa locului de află medicii legişti şi anchetatorii care ridică probe pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Ce spun reprezentanții TVR

Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.


Sursă foto: tvr.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233