dobroge.tv

Live

Un tata și-a riscat viața pentru a-și salva copilul. Acum se află pe patul de spital, iar medicii nu știu dacă va supraviețui

20 august 2021
Publicitate

Intervenţie de urgenţă în staţiunea Neptun, lângă Vila Prezidenţială. Un turist a fost scos din valurile mării de salvamari. Acesta intrase să-și salveze copilul de curenți. La fața locului au ajuns și medicii care s-au chinuit minute bune să-l resusciteze. În cele din urmă, inima acestuia a început din nou să bată. Turistul a fost ulterior transportat la Spitalul Județean cu elicopterul SMURD.

În stațiunea Neptun, un bărbat a fost scos la mal mai mult mort decât viu. Acesta ar fi intrat în apă ca să-şi salveze propriul copil pe care marea îl îndepărtase de ţărm.

Copilul lui a fost tras de ape. El a sărit în ajutorul lui și după aceea o femeie din Polonia, am înțeles, i-a aruncat un colac de salvare la copil. Copilul l-a recuperat, iar pe taică-su l-au tras apele”, spune un turist.

S-a dus în larg, doar atât am văzut. S-a înecat pur și simplu. A intrat în valuri și nu s-a mai văzut”, spune o turistă.

Colegii noștri salvamari din Neptun și Olimp au venit cu jeturile, patru jeturi. A fost recuperat, adus la mal, resuscitat, predat la SMURD aerian cu funcții vitale”, a declarat Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului.

Medicii i-au repornit inima turistului scos din valuri. Elicopterul SMURD l-a transportat de urgență la Spitalul Judeţean Constanța. Bărbatul a fost internat imediat la Terapie Intensivă. Turiştii îl găsesc vinovat pe cel care s-a aventurat în larg, şi spun că a fost imprudent.

Realitatea e că ne aventurăm prea tare. Nu a văzut că valurile sunt mari? Nu a văzut că nu ai voie să intri? Ce cauți acolo? Și mai ales cu copii mici. Cu trei copii mici. Nu știi să înoți, și tu te aventurezi. Și atunci ce să facă un salvamar? Nimic nu poate să facă”, spune un bărbat.

Cadrele medicale sunt rezervate în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Plajele din sudul litoralului s-au aflat sub steag roşu, care interzice scăldatul în mare, din cauza vântului şi a curenţilor puternici.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233