dobroge.tv

Live

Două vieți curmate într-o clipă. Un medic din Tulcea a lovit un motociclist, iar apoi a murit după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul

14 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Accident teribil produs vineri seară pe Drumul Național 18, în cartierul Rădeasa din Vișeu de Sus. oferul unui autoturism marca BMW, un medic din Tulcea, a încercat să depăşească peste linia continuă, chiar în dreptul unei treceri de pietoni. A intrat în plin într-un motociclist care circula regulamentar pe sensul opus.

Impactul devastator a fost surprins de o cameră video amplasată în zonă. Motociclistul de origine poloneză a fost proiectat peste gardul unei gospodării, la câţiva zeci de metri distanţă şi a fost rănit grav. Ulterior, acesta a decedat la spital.

Maşina a ajuns în gardul altei curţi. Parbrizul a fost străpuns de o bucată din gardul rupt, iar şoferul a murit. Soţia lui, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită.

Potrivit Antena 3, victima a fost identificată în persoana unui medic din Tulcea, în vârstă de 60 ani. Acesta are doi copii, ambii medici la Vișeu de Sus.


Sursă foto: Observator News

Sursă video: Vasile Dale

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233