dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Polițist, luat pe capotă de un șofer de Ferrari care făcea live pe Facebook și se grăbea la o nuntă: bolidul, oprit cu focuri de armă

NAȚIONAL. Polițist, luat pe capotă de un șofer de Ferrari care făcea live pe Facebook și se grăbea la o nuntă: bolidul, oprit cu focuri de armă
13 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Scene desprinse din filme pe o stradă din Bocșa, județul Caraș-Severin. Un polițist a fos luat pe capota de șoferul unui Ferrari care a refuzat să oprească la semnalul agentului. În cele din urmă, bolidul de lux a fost oprit cu mai multe focuri de armă.

Polițistul luat pe capotă a fost transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un alt agent l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa care dirija traficul rutier pe raza de competenţă a fost acroşat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Oprit cu focuri de armă

Un alt coleg al poliţistului lovit de maşină a pornit imediat pe urmele fugarului, care s-a oprit abia după ce au fost trase focuri de armă.

În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie”, a explicat IPJ Caraş-Severin.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale.

Se grăbeau la o nuntă și făceau live

Pentru că în bolidul de lux petrecerea era în toi, iar pasagerii îşi făceau "încălzirea" pentru nunta la care mergeau şi se distrau de mama focului, poliţistul a vrut să-i tragă pe dreapta, să le atragă atenţia. Petrecăreţii au coborât din maşină şi au continuat live-ul pe Facebook, să se dea în stambă în faţa urmăritorilor de pe internet, scrie Observator News.

Şoferul a refuzat să prezinte actele, pe motiv că se grăbeşte să ajungă la nuntă. Spiritele s-au încins, iar poliţistul i-a cerut să iasă din autoturism. Şoferul n-a stat mult pe gânduri. A călcat acceleraţia, l-a luat pe agent pe capotă şi şi-a văzut de drum.

Pentru fapta sa, șoferul se va alege cu dosar penal pentru ultraj.

UPDATE. Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare -- detalii aici: Bărbatul care a lovit cu mașina un polițist, reținut pentru 24 de ore: pe numele său este emis un mandat european de arestare


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233