dobroge.tv

Live

Ștefan și Radu și-au pierdut viața din cauza unei căruțe: „Rudele au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-au văzut pe cei doi copii făcuți zob”

Ștefan și Radu și-au pierdut viața din cauza unei căruțe: „Rudele au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-au văzut pe cei doi copii făcuți zob”
05 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ștefan și Radu, frații de 19 și 22 de ani morți în accidentul cumplit din Teleorman, au lăsat în urmă o familie sfâșiată de durere. Cei doi s-au izbit puternic cu mașina de o căruță, pe drumul național care leagă Putineiu de Turnu Măgurele, miercuri seară. Unul dintre ei a fost declarat decedat pe loc, iar fratele lui a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp.

CITEȘTE ȘI: Doi frați au murit pe loc, iar șase persoane, printre care patru copii, au fost rănite după ce o mașină s-a izbit de o căruță nesemnalizată

Persoanele care și-au pierdut viața în accident erau doi fraţi de 19 şi 22 de ani, veniţi în vacanţă la bunici. Se pare că circulau cu viteză şi n-au mai apucat să frâneze în momentul în care în faţă le-a apărut una dintre cele două căruţe nesemnalizate, încărcate cu fier vechi, scrie Observator News.

Unul dintre fraţi a murit pe loc, iar celălat a intrat în stop cardiorespirator. Medicii l-au resuscitat zeci de minute, dar fără succes. Cei şase răniţi sunt toţi din căruţe, patru copii şi doi adulţi.

Ștefan și Radu obișnuiau să vină des la bunici, cu care aveau o legătură strânsă, părinții lor fiind divorțați, se arată într-o postare publicată pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

Aceștia sunt ultimele victime ale căruțelor nesemnalizate, pe drumurile din Teleorman.

Ștefan și Radu, cei doi băieți la început de viață, de 19 și 22 de ani, au avut un sfârșit tragic.

Aceștia au intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată pe drumul național care leagă Putineiu de Turnu Măgurele, miercuri seară.

Clipe sfâșietoare pentru bunici, unchi și mătușă: toți 4 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-au văzut pe cei doi copii făcuți zob, aruncați pe câmp, în urma impactului, și li s-a făcut rău.

Cei doi veniseră, de la București, la țară.

Veneau adeseori să își vadă bunicii, cu care aveau o legătură strânsă, întrucât părinții acestora erau despărțiți.

Ieri a fost ultimul lor drum.

Aceștia au sfârșit tragic, cu răni cumplite, după ce au intrat cu mașină într-o căruță nesemnalizată, care căra fier vechi.

Resturi au fost împrăștiate pe sute de metri, unul dintre cai făcut praf și aruncat zeci de metri, ocupanții căruței au fost aruncați și ei, însă fără răni care să le pună viață în pericol, însă cei doi băieți au fost proiectați în afară mașinii, unul avea răni atât de groaznice în zona capului încât a fost declarat decedat pe loc, iar la celălalt peste o oră s-au efectuat manevre de resuscitare, sub ochii plini de lacrimi ai rudelor, însă fără succes.

Localnicii strânși la fața locului acuză faptul că comunitatea rromă din Putineiu creează astfel de probleme aproape zilnic, și nu de puține ori au fost accidente în zonă, cauzate fie de căruțe nesemnalizate, fie de cai lăsăți liberi.

Altminteri, codul rutier interzice circulația carutelor pe drumurile publice, însă autoritățile le tolerează pentru a evita alte probleme: singură sursă de venit a multor rromi din acea comunitate reprezintă căratul de fiare vechi.

De multe ori, însă, fac acest lucru pe întuneric, fără să își semnalizeze atelajele”, se arată în postarea publicată pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.


Sursă foto: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0. / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233