dobroge.tv

Live

Accident cumplit în urmă cu puţin timp, pe A1. Doi morți și patru răniți

Accident cumplit în urmă cu puţin timp, pe A1. Doi morți și patru răniți
03 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc, marți dimineață, pe autostrada A1, pe sensul dinspre Pitești către București, în zona localităţii Poenari. Două persoane au murit și alte patru au fost rănite, după impactul dintre două mașini și o autoutilitară.

Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD. În apropiere de locul accidentului, o cisternă a intrat pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri, iar pompierii intervin acolo pentru a elibera şoseaua. Traficul pe sensul spre Bucureşti este blocat.

Accidentul s-a produs la kilometrul 27 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Poenari. Potrivit ISU Giurgiu, au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

"Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD. În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului", a transmis sursa citată.

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenţie Roata de Jos şi Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. De asemenea, în sprijin a venit şi elicopterul SMURD.

Ulterior, la aproximativ 400 metri de locul acestui accident, o cisternă care se deplasa spre Piteşti a pătruns pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri.

"Din informaţiile pe care le avem, aceasta ar fi avut o problemă la una dintre anvelope, care a făcut explozie. Nu au fost persoane rănite. Pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile, având în vedere faptul că pe şosea se află o balustradă, pe o distanţă de aproximativ 150 m. Este blocat sensul de mers spre Bucureşti", a menţionat ISU Giurgiu.


Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233