dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Angajații ARSVOM protestează în fața Prefecturii: „Plecați acasă, domnule Drulă și încheiați acest coșmar”

22 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Filiala Constanța a Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa” a organizat joi, 22 iulie, un protest împotriva deciziei de desființare a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare. Zeci de persoane au participat la acțiunea desfășurată în fața Instituției Prefectului Județului Constanța.

Oamenii se arată nemulțumiți de decizia Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, de a desființa Agenția Română pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare.

Plecați acasă, domnule Drulă și încheiați acest coșmar al ARSVOM, acest coșmar al oamenilor angajați în ARSVOM care nu își doresc decât, culmea, să muncească. Nu își doresc decât, culmea, să-și termine în mod corect o carieră frumoasă, salvarea vieții omenești pe mare. Nu este nimic mai frumos decât să faci parte dintr-o structură, dintr-un angrenaj, dintr-un ansamblu, care salvează o viață omenească. Una pe an dacă ar salva, valoarea ARSVOM ar fi inestimabilă pentru că știm că orice viață este inestimabilă”, au transmis reprezentanții ARSVOM.

Reamintim că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat duminică, 4 iulie, desfiinţarea Agenţiei Române de Salvare a Vieţii de Om pe Mare (ARSVOM). Drulă a precizat că premierul Florin Cîţu şi-a dat acordul în acest sens şi că atribuțiile ARSVOM vor fi preluate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„La acea Agenţie de Salvare a Vieţii de Om pe Mare noi aveam un control pornit la cererea mea, dacă vă aduceţi aminte în martie s-a scufundat un vas ucrainean, iar vasul ARSVOM nu a putut ieşi din port că era vreme rea şi barca pe care ei au dat milioane de euro nu poate funcţiona pe vreme rea. Am trimis un corp de control acolo, control încheiat, care a ridicat o serie largă de probleme pe zona de achiziţii. Am un anunţ de făcut, această Agenţie va fi desfiinţată. Am discutat şi cu premierul României şi şi-a dat acordul”, a declarat Cătălin Drulă, la 4 iulie 2021 -- detalii aici: Ministrul Transporturilor: Agenţia de Salvare a Vieţii de Om pe Mare va fi desființată

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233