dobroge.tv

Live

Tânăr, surprins de jandarmi în timp ce îşi confecţiona un joint, în stațiunea Mamaia

Tânăr, surprins de jandarmi în timp ce îşi confecţiona un joint, în stațiunea Mamaia
21 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Jandarmii au surprins în Mamaia, o persoană care avea asupra ei, un pliculeţ autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculeţe cu fragmente cristaline de culoare maronie şi un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei.

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 01.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia, au observat într-o parcare aflată la intrarea în staţiune, o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, aceasta a devenit agitată, a aruncat pe jos joint-ul şi s-a îndreptat către un autoturism. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut contolul corporal sumar.

Asupra acestuia, în buzunarele pantalonilor, jandarmii au mai găsit, un pliculeţ autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculeţe cu fragmente cristaline de culoare maronie şi un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei. Tânărul de 32 de ani, a declarat că „este consumator, că substanţele halucinogene îi dau o senzaţie de bine şi mai vinde câteodată pentru a se întreţine”.

O oră mai târziu, jandarmii au mai depistat în Vama Veche, alt tânăr care avea asupra lui, trei folii de aluminiu cu substanţă vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, foliile cu substanţă şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.


Sursă foto: Jandarmeia Mobilă Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233