dobroge.tv

Live

Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe autostrada A1. GALERIE FOTO

Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe autostrada A1. GALERIE FOTO
10 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Nouă persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1, în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva - Arad.

La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD. În microbuz se aflau opt persoane şi şoferul care au fost transportate la spital. Traficul rutiera fost blocat pe sensul de mers Deva - Arad.

Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, microbuz răsturnat, pe autostrada A1, km 480. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, trei autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), trei ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.

În microbuz se aflau nouă persoane, adulţi, cetăţeni străini. Toate cele nouă persoane au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a condus un microbuz pe A1 din direcţia Lugoj spre Timişoara, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celor opt pasageri, printre care două femei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș, citat de Observator News.

Potrivit ISU Timiş, în acelaşi timp, tot pe autostrada A1, la km 479 a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șapte persoane. Doar o persoană a fost rănită uşor. Aceasta primeşte îngrijiri medicale.


Sursă foto: Observator News / Facebook DRDT Timișoara

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233