dobroge.tv

Live

Imagini greu de privit. Un bărbat și-a pierdut viața printre fiarele mașinii care i-a fost spulberată de un TIR: o femeie și un copil au scăpat ca prin minune. GALERIE FOTO/VIDEO

07 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc pe o șosea din Cluj. Un Logan a fost spulberat de un TIR, după ce a intrat pe contrasens și s-au ciocnit frontal. Șoferul din autoturism a murit pe loc, o femeie și un copil de patru ani au fost răniți în accident. Imaginile sunt greu de privit.

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 15, în localitatea clujeană Mihăiești. Locul accidentului mortal arată precum o scenă de război.

Potrivit primelor informații, autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și un minor în vârstă de patru ani.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 44 de ani din județul Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Sursă foto: Știrea de Cluj

Sursă video: Youtube Dej 24

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233