dobroge.tv

Live

Percheziții la locuința bărbatului suspect de crima și violul din Corbu: anchetatorii au găsit maceta și haine pline de sânge

Percheziții la locuința bărbatului suspect de crima și violul din Corbu: anchetatorii au găsit maceta și haine pline de sânge
02 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Anchetatorii au audiat, vineri seară, un bărbat suspectat că a violat o fată de 20 de ani din judeţul Constanţa şi l-a ucis pe tatăl ei. În aceste momente au loc percheziții la locuința acestuia. Potrivit Observator News, anchetatorii au descoperit că scopul crimei a fost jaful, nu răzbunarea, așa cum se credea inițial.

Anchetatorii au găsit în casa suspectului maceta, haine cu sânge, o față de masă cu sânge și cheile casei. Le-ar fi spus polițiștilor că violul a fost de supărare că nu a găsit mai mulți bani în casa victimelor. A reușit să ia doar 250 de lei și o parte i-a dat înapoi, că avea datorii.

Suspectul, un tânăr de 29 de ani, ar fi fost drogat la momentul agresiunii, menționează sursa citată.

Soția bărbatului ucis le-a povestit anchetatorilor și jurnaliștilor filmul ororilor. Femeia spune că ea, împreună cu cei trei copii, un băiat de 10 ani şi două fete de 15 şi 20 de ani, s-au refugiat într-o altă cameră, când soțul ei era atacat.

Ne-a spus: Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el, că a trăit cu nevastă-mea, mi-a distrus familia!". Individul a abuzat-o pe fata cea mare, în timp ce tatăl ei agoniza, iar pe mamă şi pe ceilalţi fraţi i-a închis în baie.

Avea un cuţit de tăiat shaorma, o sabie. M-a legat cu un cablu de mâini, pe canapea. Copiii mei erau drepţi, aşa, la uşă, şi a zis: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi! Vreau să violez pe cineva! Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el!", a mai povestit femeia.

Bărbatul de 41 de ani a murit în urma loviturilor. Omul lucra în construcţii şi acum o lună aflase că suferă de cancer.

După atac, individul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Fratelui bărbatului decedat a spus că acesta a murit încercând să-și apere fiica. „M-a sunat soția și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a declarat bărbatul -- detalii aici: Un tată a murit încercând să-şi salveze fiica care era violată în casă cu mama şi sora ei: ''A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră''


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233