dobroge.tv

Live

UN NOU CAZ ŞOCANT, LA CONSTANŢA

Un tată a murit încercând să-şi salveze fiica care era violată în casă cu mama şi sora ei: ''A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră''

Un tată a murit încercând să-şi salveze fiica care era violată în casă cu mama şi sora ei: ''A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră''
02 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un nou caz şocant a avut loc în judeţul Constanţa. O fată de 20 de ani a fost violată, iar tatăl acesteia a fost ucis încercând să-şi apere fiica. Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când o fată a sunat disperată la 112 şi a anunțat că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat.

”M-a sunat soția lui la 4 fără 20 că a intrat cineva peste ei în casă, a dat cu cuțitul în fratele meu și a violat fata cea mare. Erau foarte speriați! Erau trei copiii (în casă, n. red.). Doi minori și unul major. Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și... Fratele meu a încercat să intre peste ei, să își apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuțitul, cu sabia, nu știu cu ce i-a dat”, a povestit unchiul victimei, pentru antena3.ro.

"Am auzit că a fost legată soţia victimei, fata cea mare a fost violată, iar cea mică a scăpat pentru că era minoră. Copilul de 10 ani vă daţi seama că este traumatizat, cred că are nevoie de consiliere psihologică. Pe femeie a legat-o în baie, în timp ce el o viola pe fata cea mare. În tot acest timp, bărbatul (tatăl fetei n.r.) era pe pat, agoniza", a povestit un vecin pentru observatonews.ro.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 04:00, de către o minoră, care anunța că tatăl ei a fost ucis și că sora ei, în vârstă de 20 de ani, a fost violată.E ste vorba despre un bărbat care a intrat peste familie, în casă, purtând cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea.

După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233