dobroge.tv

Live

Un bătrân și-a pierdut viața după ce a fost spulberat, chiar pe trecerea de pietoni: accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. VIDEO

01 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie la Leţcani, judeţul Iaşi. O mașină a spulberat un bătrân de 84 de ani, care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Impactul, filmat de o cameră de supraveghere, a fost atât de puternic încât victima a fost pur şi simplu aruncată în aer.

În înregistrare se vede cum omul se angajează în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. În momentul în care ajunge la jumătatea drumului, o Toyota Land Cruiser îl lovește pe bărbat în plin, aruncându-l zeci de metri în aer. În urma impactului teribil, bătrânul nu a avut nicio scăpare. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au efectuat manevre de resuscitare, însă nu l-au putut readuce la viață, fiind nevoiți să declare decesul.

Șoferul de 33 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că pur şi simplu nu a văzut victima traversând pe trecerea de pietoni.

Pe numele şoferului, care nu consumase băuturi alcoolice, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. El a fost dus de către poliţişti la audieri.


Sursă foto: Observator News

Sursă video: Youtube Zdi-online / Facebook BZI Live

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233