dobroge.tv

Live

Pilotul Adrian Cernea, fost campion național, a murit după ce a căzut în râu cu mașina, în timpul unei curse off-road: copilotul este rănit

Pilotul Adrian Cernea, fost campion național, a murit după ce a căzut în râu cu mașina, în timpul unei curse off-road: copilotul este rănit
19 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pilotul Adrian Cernea, fost campion național de off-road, a murit după ce mașina în care se afla a fost luată de apele râului Oituz, în timp ce participa la competiția Trofeul Dacii Liberi, scrie Observator News.

Accidentul s-a produs între localităţile Sarata din judeţul Bacău şi Breţcu din judeţul Covasna, într-o zonă greu accesibilă şi fără semnal GSM.

Din cadrul ISU Bacău au participat la misiune pompierii Detaşamentului Oneşti şi paramedicii SMURD.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău. Totodată, forţe de intervenţie din cadrul ISU Covasna s-au deplasat în sprijin.

Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați prin 112, de către un tânăr de 30 de ani, din București, despre faptul că, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, a fost luat de apele unui pârâu, afluent al râului Oituz, în pădurea de pe raza comunei Poiana-Sărată. Din primele verificări, s-a stabilit că un echipaj aflat într-un autovehicul care participa la un concurs de offroad de pe raza Stațiunii Slănic-Moldova și se deplasa pe traseul dintre Slănic către Brețcu, județul Covasna, a fost luat de ape, în momentul traversării pârâului.

Tânărul de 30 de ani a reușit să traverseze pârâul pe malul opus, iar autovehiculul în care era bărbatul de 40 de ani a fost luat de ape. Polițiștii, pompierii și voluntarii s-au mobilizat și au efectuat căutări. A fost preluat de pe malul pârâului tânărul de 30 de ani, ulterior fiind găsit și celălalt bărbat, căruia, în acest moment i se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis, inițial, reprezentanții poliției.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a precizat că rănitul, în vârstă de 35 ani, a fost preluată de un echipaj al SMURD.

Rănitul este echilibrat hemodinamic şi va fi transferat la Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti”, a declarat maiorul Andrei Grecu.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233