dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un copac de mari dimensiuni a căzut peste o mașină, în zona Delfinariu

02 iunie 2021
Publicitate

Vântul puternic a pus la pământ un copac în zona Delfinariu. Acesta a căzut peste o mașină. Oamenii care locuiesc în blocurile alăturate au auzit zgomotul și au ieșit imediat la geam. Unul dintre ei a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii care ulterior i-au chemat pe angajații municipalității pentru a tăia pomul. Proprietarul nu se afla acasă când s-a întâmplat evenimentul. Nimeni nu a fost rănit.

A plouat moderat miercuri la Constanța, iar vântul a suflat cu viteze de până la 70 de kilometri pe oră. A fost suficient pentru ca unii copaci să fie smulși din rădăcină. De exemplu, în zona Delfinariu, un pom a căzut peste o mașină.

Din cauza vântului, din cauza ploii, a plouat foarte tare. Cred că și pământul s-a surpat. Pare a fi avariată mult mai mult prima mașină, clar. A mea nu are nimic”, spune un constănțean.

Zgomotul puternic i-a alertat pe oameni. Speriați, unii au ieșit la geam, alții afară pentru a vedea ce se întâmplă. Unul dintre ei a anunțat și autoritățile.

Am fost anunțat de niște clienți de-ai mei că a căzut un copac pe mașină și apoi am aflat că e și mașina mea și am ieșit imediat. Și am sunat la 112 și a venit o mașină de poliție”, mai spune constănțeanul.

La fața locului au ajuns imediat angajații municipalității care au tăiat copacul.

Din cauza vântului, copacul căzut a avariat o mașină. Autoritățile au intervenit pentru a tăia copacul.

La dispeceratul Primăriei Constanța ne-a fost semnalat că un copac din zona străzii Theodor Aman, colț cu Bulevardul Mamaia, a căzut din cauza condițiilor meteo, avariind mașinile din zonă. Copacul era aparent sănătos, în vegetație și fără semne vizibile de boală. Însă, la interior era putred. Echipele Direcției de Servicii Publice au intervenit, degajând zona”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Potrivit meteorologilor, Dobrogea se află sub atenționare de ploi și intensificări ale vântului până joi la ora 12.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233