dobroge.tv

Live

Momentul în care cântărețul de muzică populară, Corin Dobrinescu, a fost spulberat de o dubă, filmat de o cameră de supraveghere. Artistul nu a mai avut nicio șansă. VIDEO

23 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în lumea muzicală! Îndrăgitul cântăreț Corin Dobrinescu și-a pierdut viața, fiind spulberat de o dubă, în Horezu, județul Vâlcea. Solistul de muzică populară în vârstă de 54 de ani a fost aruncat zeci de metri în aer după impact. Cumplitul accident a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În înregistrare se poate observa cum cântărețul de muzică populară se apropie de marginea șoselei și începe să traverseze prin loc nepermis. Bărbatul pare că se asigură, însă fuge efectiv în fața unei dube care venea din dreapta. Mașina îl lovește în plin și îl aruncă zeci de metri în aer.

În urma impactului teribil, Corin Dobrinescu a murit. În ciuda eforturilor echipajului de prim-ajutor sosit la fața locului, artistul nu a mai putut fi salvat.

Ce spun polițiștii

„La data de 22 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Horeze au intervenit la un accident rutier pe raza localității Horezu, pe DN 67, la km 152+200. Din păcate, o dubiță a accidentat un pieton, accidentul soldându-se ulterior cu decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, deși s-au aplicat manevre de resuscitare. Polițiștii au constatat că șoferul nu a consumat alcool, iar permisul de conducere era unul valabil”, a declarat Sandra Bălteanu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Familia, prietenii și colegii, îndurerați

După moartea artistului, Centrul Creației Vâlcea a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook: „Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”.

Colectivul APM Gorj regreta pierderea ta, om cu suflet frumos! Sa ai drum lin, spre îngeri, OM BUN! Dumnezeu sa te odihneasca în pace!”, transmit reprezentanții APM Gorj.

Nu-mi revin! Nu vreau să cred așa ceva!!!!!!!! Îmi pare atât de rău!!!!! Doamne, ce veste !!!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească cu drepții! Concolențe familiei ! Veșnică pomenire, suflet bun!”, transmite Ozana Barabancea.

Mii de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Vestea decesului artistului a îndurerat atât familie, prietenii, colegii și cunoscuții, cât și oamenii care l-au îndrăgit ca artist. Drept urmare, mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

Dzeu să-l odihnească. Rămas bun colegul nostru drag

Ce să mai spui??? Un om tânăr, talentat, familist...dar moartea nu alege! Îmi pare tare rău! Dumnezeu să-l odihnească!”

Un suflet frumos, un generos, un om talentat , iubitor de cântec doinit, ne-a completat în spectacolele Orchestrei "Rapsodia vâlceană" repertoriul specific zonei Hunedoarei, în stilul lui mult regretatului Nicolae Dragan Muntean, un tată iubitor, acesta nu putea să ne părăsească așa! Niciodată nu a avut pretenții la plata orelor pe care le pierdea la repetiții și spectacole, în județ și în afară. Nu-mi vine să cred că a avut așa un destin! Corin, frumos la chip și la suflet, să ai parte de un somn liniștit! Odihnă vesnică

Ai iubit tot ce a însemnat această viață cu frumusețea naturii cu care te-ai contopit până în ultima clipă! Apoi ai îmbrăcat frumusețea naturii cu bucuria cântecului! E de necrezut să pleci atât de crunt, probabil părinților tăi le-a fost greu fără tine! Durere fără margini pentru copilul tău rămas fără tată! Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să te ajute pe drumul spre eternitate!


Sursă foto: Centrul Creație Vâlcea / Vocea Vâlcii

Sursă foto: Youtube Vocea Vâlcii

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233