dobroge.tv

Live

Cine sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața într-un cumplit accident: ar fi plecat de la o petrecere să testeze un Maserati

Cine sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața într-un cumplit accident: ar fi plecat de la o petrecere să testeze un Maserati
16 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii suceveni au stabilit cauza accidentului, care s-a produs pe raza comunei Poiana Stampei, în noaptea de 15 spre 16 mai. Şoferul conducea un Maserati, scrie Adevărul.

CITEȘTE ȘIImagini cutremurătoare de la un accident. Medicii s-au chinuit zeci de minute să salveze viața a trei tineri prinși între fiarele unei mașini. GALERIE FOTO

Potrivit Bistriteanul.ro, totul a pornit la un chef din Pasul Tihuța, la care erau mai mulți prieteni, printre care și Bodea Bogdan și Alex Peternel. Alături de ei era și un prieten din Cluj, care i-a chemat să le arate performanțele unui bolid Maserati pe DN17, noua sa achiziție.

Sâmbătă, 15 mai, aproape de miezul nopţii, Ionuţ Mihai M., de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, a condus autoturismul marca Maserati, pe DN 17, localitatea Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, iar când a ajuns la km 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive şi neadaptată, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe partea stângă, menționează sursa citată.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum decesul pasagerilor Alexandru P., de 24 ani, din municipiul Cluj Napoca şi Bogdan B., de 21 ani, din municipiul Bistriţa.

Surse din anturajul celor trei au declarat pentru Bistriteanul.ro că prietenii i-au rugat insistent să nu plece, dar nevoia de adrenalină a fost mai puternică. Având o presimțire sumbră, la cinci minute după ce au plecat de la cabana din Tihuța, un prieten de-al lor a pornit cu o altă mașină după ei. Când i-a găsit era prea târziu, accidentul era produs, iar toți cei trei prieteni erau fără viață și greu de recunoscut printre fiarele contorsionate ale bolidului.

Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava informează că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă ”.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma accidentului toţi cei din maşină au rămas încarceraţi, fiind în stare de inconştienţă.

S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toţi cei trei tineri au fost declaraţi decedaţi”, au scris pompierii pe contul de Facebook ISU Bucovina.


Sursă foto: Bistrițeanul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233