dobroge.tv

Live

Doi migranți care dormeau într-un lan de rapiță, călcați de un tractor: unul dintre ei, în stare gravă la ATI

Doi migranți care dormeau într-un lan de rapiță, călcați de un tractor: unul dintre ei, în stare gravă la ATI
08 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi migranți au fost călcați de un tractor, între localitățile Şemlacu Mare şi Gătaia, din Timiș, după ce au adormit într-un lan cu rapiță. Polițiștii de frontieră ajunși la fața locului au descoperit că aceștia nu aveau documente de identitate asupra lor. O ambulanță i-a preluat și i-a transportat la spital, unde una dintre victime, cu răni la picioare, a fost operată. Bărbatul este acum în stare gravă, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, scrie Observator News.

În urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul SPF Moraviţa s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localităţile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde a identificat doi cetăţeni străini. Poliţiştii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a declarat, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş.

În data de 06.05.2021, în jurul orei 17:45, în urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliției de frontiera din cadrul SPF Moravița s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localitățile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde au identificat doi cetățeni străini. Polițiștii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Imediat, la faţa locului s-a solicitat prezenţa unei ambulanţe în vederea acordării asistenţei medicale primare, ulterior cele două persoane de sex masculin fiind transportate pentru investigații medicale de specialitate la spital. Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţie orașului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol.

În cauză cercetările vor continua în prezenţa unui interpret autorizat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Moraviţa împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Gătaia, pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului”, spun autoritățile, citate de Observator News.


Sursă foto: Sursa Zilei

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233