dobroge.tv

Live

Incendiu într-un apartament din Constanţa, de la un aragaz. Au intervenit 22 de militari ISU - FOTO

Incendiu într-un apartament din Constanţa, de la un aragaz. Au intervenit 22 de militari ISU - FOTO
25 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat astăzi să intervină în municipiul Constanța, pe aleea Topolog acolo unde s-a produs o explozie la un apartament, urmată de un incendiu. Apartamentul se află pe aleea Topolog, nr 26, bl. F, Sc C. Din primele informaţii, incendiul ar fi pornit de la un aragaz. În urma exploziei a fost afectat şi un autoturism care era parcat în apropiere.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autoscară, un echipaj SMURD B și o autospecială transport victime multiple de la Detaşamentul Port, un echipaj SAJ şi o ambulanţă tip C, în total, 22 de subofiţeri. Din fericire, locatarii au reuşit să se autoevacueze până la sosirea militarilor de la ISU.

"În urma incendiului de pe aleea Topolog a rezultat o victima conștientă, cu arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 45 % din suprafața corpului. La fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ de tip C2", au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

"În jurul ore 13:24, prin apel unic de urgență la 112, am fost solicitați să intervenim în Constanța pe Aleea Topolog, unde a avut loc o explozie urmată de un incendiu, la un apartament. La fața locului au fost alocate echipaje de intervenție din cadrul detașamentului Palas și anume două autospeciale de stingere, o autoscară și un SMURD B, de la detașamentul FRIPIS un echipaj de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple. Echipajul de descarcerare, care a ajuns primul la fața locului, a intervenit cu un stingător și a lichidat incendiul care se manifesta la aragaz. În urma evenimentului, au rezultat două victime. Una dintre acestea prezenta arsuri de gradul doi, iar cealaltă a suferit un atac de panică. Au fost preluate de echipajele SAJ și echipajul SMURD. Ulterior, cea cu arsuri a fost tranportată la spital. Persoanele aflate în locuință s-au autoevacuat până la ajungerea echipajelor de pompieri", transmit reprezentanţii ISU Dobrogea.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233