dobroge.tv

Live

Tragedie de Florii, la Constanţa. O doctoriţă care era de gardă a fost găsită moartă, la un spital privat. Avea doar 38 de ani

Tragedie de Florii, la Constanţa. O doctoriţă care era de gardă a fost găsită moartă, la un spital privat. Avea doar 38 de ani
25 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină astăzi, prin apel la 112, la un spital privat din municipiul Constanţa acolo unde o persoană de sex feminin a fost găsită căzută, într-o cameră.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Cine este doctoriţa găsită fără suflare chiar de colegii săi: Loredana avea doar 38 de ani. O fetiţă a rămas fără mamă

La faţa locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Pompeirii ajunşi acolo au constatat, din păcate, decesul persoanei de sex feminin în vârstă de 38 de ani.

Din primele informaţii, se pare că aceasta era medic acolo şi era de gardă. Potrivit unor surse, este vorba despre spitalul Heka.

UPDATE. "Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă",se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

UPDATE. Conform unor surse, tânăra ar fi suferit în urmă cu câteva zile un accident vascular-cerebral şi în plus ar fi luat pastile pentru hipertensiune.  Astăzi, în timp ce se afla la locul de muncă, tânăra şi-ar fi administrat singură un cockctail de medicamente, însă inima ei s-a oprit imediat ce medicamentele i-au ajuns în corp. Anchetatorii iau în calcul şi varianta sinuciderii.

Sursă foto: antena3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233