dobroge.tv

Live

O femeie din Năvodari a amenințat că aruncă blocul în aer pentru că-i plouă în apartament: zeci de persoane au fost evacuate din clădire

14 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O femeie amenința că aruncă un bloc în aer, la Năvodari! Aceasta a declanșat panică în rândul vecinilor. Copleșită de situația în care se află de ani de zile a recurs la amenințări. A sunat la numărul de urgență 112 și le-a spus oamenilor legii că intenționează să arunce blocul în care locuiește în aer.

Treisprezece pompieri din cadrul ISU Dobrogea au intervenit în oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112. O persoană ameninţa că va arunca blocul în aer.

Amenința că aruncă blocul în aer, prin apel la 112. La fața locului au fost alocate de îndată un echipaj de terapie intensive mobile, un echipaj de prim ajutor și o mașină de stingere”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Pompierii au pătruns în locuinţa femeii de aproximativ 63 de ani. Ea a fost evaluată medical la faţa locului apoi a fost transportată la spital. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate.

Conform IPJ Constanţa, în jurul orei 12.50, Poliţia oraşului Năvodari a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o femeie ameninţă cu incendierea unui bloc de locuinţe.

În aproximativ trei minute de la apel, la faţa locului au ajuns 10 poliţişti care au pătruns în locuinţa femeii şi au discutat cu aceasta până la sosirea echipajului medical”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sosiți la fața locului, salvatorii ai identificat femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Aceasta a fost evaluată medical la fața locului stabilindu-se că nu era rănită”, au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Are probleme, a zis că dă drumul la gaze, dă foc”, spune un vecin.

Ar fi recurs la acest gest necugetat după ce s-a plâns de nenumărate ori că îi plouă în apartament și nimeni nu a ajutat-o. Vecinii spun că nu este prima oară când femeia reacționează așa.

Are probleme, cică a mai avut o depresie acum doi-trei ani”, spune un vecin.


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233