dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Peste 100 de şoferi amendaţi pentru depășirea limitei legale de viteză

CONSTANȚA. Peste 100 de şoferi amendaţi pentru depășirea limitei legale de viteză
03 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au organizat, în perioada 1-2 aprilie, acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în ceea ce priveşte depășirea vitezei legale, dar și abaterile neregulamentare ale bicicliștilor.

În urma activităților, au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 58.000 de lei, dintre care 100 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost sancționați contravențional 15 bicicliști.

În urma acțiunii, au fost reținute șapte permise de conducere, dintre care patru pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză și trei pentru depășire neregulamentară.

De asemenea, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cursul zilei de vineri, în jurul orei 17.45, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, având viteza de 155 km/h, într-o zonă cu limita de viteza de 100 km/h.

După aproximativ 45 de minute, polițiștii au identificat o femeie, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, având viteza de 152 km/h, într-o zonă cu limita de viteză de 100 km/h.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233