dobroge.tv

Live

Continuă protestele la Constanța pentru a patra zi consecutiv. Un tânăr, bruscat de oamenii legii. VIDEO

31 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Constănțenii nu se dau bătuți. Un nou protest este în desfășurare miercuri, 31 martie, în fața Prefecturii Constanța. Însă, de această dată, numărul protestatarilor este destul de mic, față de zilele precedente.

Până la acest moment, în fața Prefecturii sunt în jur de 50 de persoane. Oamenii sunt nemulțumiți față de noile restricții impuse de Guvern și sunt determinați să-și facă singuri „dreptate”.

Oamenii acuză jandarmii de abuz pentru că le opresc accesul protestatarilor în fața Prefecturii.

Mai mult decât atât, un tânăr a fost bruscat de Jandarmi pentru că, susține el, nu a vrut să se legitimeze înainte de a transmite „live” pe pagina sa de Facebook dialogul cu oamenii legii.

UPDATE

Aproximtiv 100 de persoane s-au strâns în fața Prefecturii.

UPDATE

Sunt măsuri preventive și le explicăm oamenilor că siguranța lor este prioritatea noastră, să ajungă acasă. Nu le interzicem protestatarilor să intervină. Înainte de inceperea adunării publice, au acționat după ce le-au fost explicate măsurile preventive. Persoanele au fost informate în scop preventiv, pentru a nu deține arme albe”, a declarat Răzvan Ivan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

UPDATE

S-a plecat pe traseu pe ruta Prefectura - bulevardul Ferdinand - 1 Decembrie, apoi către Gara - bulevardul 1 Mai vechi - Poarta 6, apoi se vor întoarce pe fostele linii de tramvaie, vor urca pe podul de la Doraly - Strada Pandurului - Strada Liliacului - Bulevardul Aurel Vlaicu - Pod Cora - I.C. Brătianu - Școala8 - I.L. Caragiale - Casa de Cultură iar în final se vor întoarce la Prefectura, pe strada I.Gh. Duca.

Protestatarii au pornit în marș pe străzile din Constanța. Aceștia scandează lozinci: „Libertate, te iubim. Ori învingem, ori murim”, „Jos Guvernul”, „Jos Arafat”, „Jos Iohannis”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Arafat, nu uita. Asta nu e țara ta”, „Libertate! Libertate”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233