dobroge.tv

Live

Doi tineri și-au pierdut viața după o depășire ratată: BMW-ul în care se aflau s-a ciocnit violent de un camion și s-a făcut praf. GALERIE FOTO

Doi tineri și-au pierdut viața după o depășire ratată: BMW-ul în care se aflau s-a ciocnit violent de un  camion și s-a făcut praf. GALERIE FOTO
20 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 26 de ani şi o tânără de 20 de ani au murit pe DN6, după ce BMW-ul în care se aflau a intrat violent într-un camion, din cauza unei depăşiri ratate.

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Orșova, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6, din direcția Drobeta Turnu-Severin către Orşova, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt tânăr de 24 de ani, din localitatea Corcova.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 26 de ani și a pasagerei dreapta față de 20 de ani, ambii din municipiul Orșova și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto.

Poliţiştii informează că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Ce spune ISU

„Detasamentul Drobeta intervine la un accident rutier, produs între un autocamion si un autoturism, pe DN 6, cartier Gura Vaii, anunțat cu doua victime incarcerate”, a anunţat şi ISU Mehedinţi, la momentul producerii accidentului, scrie Observator News.

De asemenea, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit de urgență la un accident rutier, produs între un autocamion și un autoturism, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe Drumul Național 6, zona Gura Văii. Pompierii mehedințeni au acționat pentru extragerea a două victime surprinse în autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către echipajul SAJ, conform sursei citate.

Ce spune șoferul camionului

Şoferul camionului, în stare de şoc, a povestit cum autoturismul a intrat în depăşire, după care şoferul BMW-ului a tras de volan să reintre în bandă, poate prea brusc, iar maşina a început să derapeze, lovind în cele din urmă camionul.

Au vurt să depășească și din momentul când a depășit probabil o fi vrut să tragă brusc dreapta și a derapat mașina adică n-a intrat frontal, a intrat lateral”, spune șoferul camionului pentru Mehedințiul Meu.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.


Sursă foto: Mehedințiul Meu

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233