dobroge.tv

Live

Un șofer a ars de viu după ce s-a izbit cu mașina de un arc decorativ: „Omul nu mai avea puls dar puteam încerca! Să vă fie rușine”

Un șofer a ars de viu după ce s-a izbit cu mașina de un arc decorativ: „Omul nu mai avea puls dar puteam încerca! Să vă fie rușine”
12 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un șofer a murit după ce s-a izbit cu mașina de arcul decorativ de la intrarea în localitatea Slatina. În urma impactului, autoturismul a fost mistuit de flăcări.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf şi cuprins de flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfăşurându-se activităţi de stingere a incendiului şi salvare a victimelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, citat de Digi 24.

Conform reprezentanţilor ISU, cadavrul şoferului a fost extras din interiorul maşinii, după stingerea incendiului.

Ce spune un martor

Potrivit Observator News, unul dintre cei care au sărit în ajutor, imediat după accident, a încercat să strângă stingătoare, însă puțini șoferi avea un asemenea recipient în mașină.

Puțin mai devreme a avut loc un accident grav de circulație la intrarea în Slatina pe sensul, Valea Mare - Slatina fix la arc. Vreau să vorbesc stric despre atitudinea șoferilor, și anume. Am fost la aproximativ 35 /50 secunde dupa petrecerea acestuia, ca membru "rescue 4x4" știu ce înseamnă o salvare, mașina a început să fumege și cum era normal am început să facem rost de stingătoare, de aici începe partea tragică a acestei povești.

Au trecut probabil peste 100 de mașini, poate exagerez, nu am stat să număr dar ce credeți, am strâns maxim 15 stingătoare, restul pas.

Voi cei care nu aveți în dotare acest banal recipient metalic umplut cu spumă sau pulbere care costă maxim 50 lei să vă cumpărați, și nu de frica unei amenzi, ci puteți salva o viață, iar voi cei care aveți dar vă făcea 50 de lei sunteți niște nesimțiți!!!

Omul nu mai avea puls dar puteam încerca!!!

Să vă fie rușine!!

Mulțumesc pentru ajutor celor care au dat o mană de ajutor!!!

Conduceți cu grijă, și poate mulți înțeleg că acest recipient care ocupă mai nimic în portbagaj și costă cât 2 pachete de țigări poate salva o viață!!!", a scris unul dintre cei care au sărit în ajutor, citat de Observator News.


Sursă foto: IPJ Olt

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233