dobroge.tv

Live

Bărbatul beat, care a provocat accidentul din Ovidiu, prins de polițiști după ce a fugit din spital: „Să moară mama, mi-a pus cătușe”. VIDEO

Bărbatul beat, care a provocat accidentul din Ovidiu, prins de polițiști după ce a fugit din spital: „Să moară mama, mi-a pus cătușe”. VIDEO
09 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Șoferul beat, care a provocat accidentul din această dimineață din localitatea Ovidiu, a fugit din spital. Acesta a fost însă prins de oamenii legii și a fost încătușat.

Acesta a fost dus la Spitalul Județean Constanța pentru recoltarea probelor biologice, după ce a produs un accident marți, 9 februarie, în localitatea Ovidiu. Cu toate acestea, el a fugit din spital.

Oamenii legii, împreună cu agenții de securitate ai spitalului l-au prins pe strada Nicolae Iorga și l-au încătușat, aducându-l înapoi la spital.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate observa că bărbatul este vizibil recalcitrant, reproșând polițiștilor că a suflat în fiolă, iar ei îl tratează ca pe un infractor. Mai mult decât atât, se poate auzi cum spune „Să moară mama, mi-a pus cătușe”. El reproșează că polițistul ce se poate observa în imagini face abuz și chiar amenință.

Cum s-a produs accidentul

Marți, 9 februarie, în jurul orei 10.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția DN 2A cu strada Teiului din orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani.

În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroșând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ce spun polițiștii despre gestul bărbatului

La unitatea spitalicească, bărbatul a avut un comportament recalcitrant și nu s-a supus indicațiilor polițiștilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătușat.

Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Sursă video: Facebook Europa Press RO

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233