dobroge.tv

Live

ȘOFER DE COȘMAR PE STRĂZI

Imagini revoltătoare la Constanța. A condus rupt de beat, cu fiul lângă el: copilul plânge în hohote când își vede tatăl încătușat. VIDEO

31 ianuarie 2021
Publicitate

Inconștiența unui constănțean putea duce la producerea unei tragedii. Bărbatul s-a urcat beat la volan, împreună cu copilul lui și a condus haotic din Cobadin și până în Constanța. Potrivit martorilor, șoferul a intrat pe contrasens, unde a fost foarte aproape să se ciocnească de o mașină și, mai mult decât atât, și pe sensul de mers reprezenta un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Greu de crezut este faptul că bărbatul nu s-a gândit la propriul copil, pe care l-a supus unui adevărat pericol pe parcursul zecilor de kilometri parcurși. Șoferul a fost prins de poliție pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța și a fost încătușat de polițiști. Toate acestea sub privirile neputincioase ale copilului care plângea și țipa, neînțelegând ce se întâmplă cu tatăl său.

Contactat de reporterii Dobrogea TV, un martor a povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 30 ianuarie. Martorul evenimentelor, împreună cu un prieten au plecat din comuna Cobadin spre Constanța, fiecare cu mașina personală, moment în care au fost depășiți de șoferul cu pricina. Cei doi și-au dat seama că acesta ar putea fi beat, așa că prietenul martorului a sunat la numărul de urgență 112.

Potrivit acestuia, în orașul Murfatlar se aflau două echipaje de poliție în mers, fapt pentru care șoferul beat a tras pe dreapta și a așteptat să fie depășit de acestea. Ulterior și-a continuat drumul haotic, a intrat pe contrasens, unde era să producă un accident și, ulterior, martorul spune că a fost foarte aproape să fie și el victima bărbatului.

În comuna Valu lui Traian, martorul a decis să apeleze și el numărul de urgență 112 pentru a povesti cele întâmplate. Acesta a dat poliției toate detaliile și a rămas cu aceștia în telefon până când șoferul cu pricina a fost prins. Pentru a se asigura că acesta nu rămâne nepedepsit, martorul și prietenul acestuia au decis să încerce să-l oprească chiar ei, punând frână în fața șoferului. Neavând ce să facă, bărbatul o oprit și a fost astfel prins de oamenii legii pe bulevardul I.C. Brătianu.

În urma testării cu aparatul etilotest, bănuielile martorilor s-au adeverit. Bărbatul prezenta o alcoolemie de 1 la mie în aerul expirat, motiv pentru care a fost încătușat și transportat la spital pentru analizele de sânge. Copilul, disperat de cele văzute, nu se putea opri din plâns. Potrivit martorului, oamenii legii s-au ocupat de transportarea micuțului până la locuință.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța nu a transmis până la momentul publicării materialului un comunicat oficial referitor la cele întâmplate în seara precedentă. Însă, potrivit legii, bărbatul riscă să-i fie suspendat permisul de conducere și să-i fie întocmit un dosar penal.


Sursă foto/ video: cititor Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233