dobroge.tv

Live

Percheziții la locuințele unor bărbați care cumpărau droguri din China și Olanda și le vindeau în județele Constanța și Mureș: cinci persoane arestate preventiv. VIDEO

18 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat, sâmbătă, 16 ianuarie, 14 percheziții domiciliare, dintre care 13 în județul Constanța și una în județul Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în procurarea, prepararea și distribuirea unor substanțe noi cu proprietăți psihoactive.

Din cercetări a reieșit că din august 2020 și până în prezent cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, ar fi procurat substanțe noi cu proprietăți psihoactive din China și Olanda, pe care le-ar fi preparat, stocat și oferit spre vânzare în județele Constanța și Mureș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 184 de grame de substanțe noi cu efecte psihoactive, trei cântare electronice de precizie, un grinder, 14 telefoane mobile, cinci laptopuri, un pistol tip airsoft, 4.400 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cinci bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Cei cinci au fost arestați preventiv.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La percheziții au participat polițiști de combatere a criminalității organizate din Târgu Mureș și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.


Sursă foto: Poliția Română – D.I.I.C.O.T.

Sursă video: News.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233