dobroge.tv

Live

Revoltă după moartea medicului Irina Bitoleanu, pe A2: ''Oare câţi oameni trebuie să mai moară... unde sunt gardurile de protecţie?''

Revoltă după moartea medicului Irina Bitoleanu, pe A2: ''Oare câţi oameni trebuie să mai moară... unde sunt gardurile de protecţie?''
27 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un medic constănţean şi-a găsit sfârşitul în urma unui cumplit accident ce a avut loc în Ajunul Crăciunului. Mihaela Irina Bitoleanu se îndrepta pe Autostrada Soarelui spre București și a lovit cu mașina un câine. Aceasta se afla în autoturism cu fiul său de 12 ani, care a fost rănit și transportat la spital.

Potrivit Serviciului de Ambulanță al județului Călărași, mașina circula pe direcția Constanța-București când, a lovit un câine și a fost proiectată în parapetul de protecție, iar apoi s-a răsturnat. Alături de femeie se afla fiul său, de doar 12 ani, care a fost grav rănit.

Vestea decesului a șocat atât rudele femeii, cât și prietenii, colegii și pacienții. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețeaua de socializare a medicului.

„Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu”, este mesajul colegilor, apărut pe o rețea de socializare.

Revoltă după moartea medicului

"Statul criminal si anti-cetatean loveste din nou. Unde erau gardurile de protectie, alea care impiedica animalele sa intre pe carosabil?"

"D-ZEU s-o odihnească in liniște și pace! Ptr asta autoritățile trebuie să răspundă!!! Unde's gardurile de protecție...???"

"CNADR-criminalul șoferilor ,aceeași întâmplare am patit-o și eu. La 20 km de București a ieșit un câine în fata mașini, dar mulțumesc lui Dumnezeu am scăpat teferi. Condoleante"

"Cata lume trebuie să mai moară pana se vor pune gardurile de protecție? Păcat mare păcat. Autoritățile ce fac ????????????"

"Plătim taxe peste taxe, impozite, si drumurile sunt aceleași. Cine ar trebui să răspundă pentru acest incident? Pe cine sa tragem la răspundere?"

"Normal ca mor oameni din cauza indolenței autorităților. Unde sunt gardurile de protecție? Ce cauta animalul pe carosabil?! La ce plătim taxe peste taxe ca să mergem cu mașinile?!"

"Pai noi avem autostrăzi doar le hârtie...avem ceva dar nu le putem numi autostrăzi... Pline de gropi Denivelări și etc..."

"Administratorul drumului întrebat cum a ajuns câinele acolo?Cine l a pierdut?"

"Nemernicilor!!! Îngrădiți autostrada cu garduri ca să nu mai ajungă câinii acolo!!! Nu mai furati!"

"Oare cati oameni trebuie sa mai moara in accidente de circulatie de genul acesta,intamplat recent pe A2,cand un caine a aparut in fata masinii ,in care,un om a murit in urma accidentului ? Oare cata nepasare si indolenta mai pot fi tolerate ???Am trecut printr-o asemenea experienta acum ceva timp-acum vreo3-4 ani si am fost implicat intr-un accident de acest gen,-am lovit un caine pe Autostrada A2,la km.68,spre sensul Bucuresti,unde pe portiuni de kilometri gardul de protectie este lipsa. De atunci nu s-a schimbat nimic,inca au aparut portiuni de gard de protectie lipsa chiar mai mari....Oare,ce poate fi mai important decat viata unor oameni,faptul ,ca de cate ori trec pe autostrada respectiva-si trec destul de des- vad multa forfota la cu totul altfel de lucrari,pe marginea drumului,gen cosirea vegetatiei,sau alte activitati care nu au nici o legatura cu repararea acelor portiuni de plasa lipsa din gard,lucrari ce ar trebui sa aiba o prioritate maxima,pentru a preintampina tragedii de acest gen."

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233