dobroge.tv

Live

Reglare de Conturi la Constanţa! Maşină de lux distrusă: ''S-au dat vreo 10 persoane jos cu paruri, cu alea''. Atacatorii încă nu au fost prinşi - VIDEO

10 decembrie 2020
Publicitate

A fost reglare de conturi la Constanța. Două persoane printre care și un minor de 15 ani au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost atacată cu bâte și topoare de mai mulți indivizi. Agresorii au reușit să fugă, iar acum poliția încearcă să le dea de urmă.

Incidentul s-a petrecut puțin după lăsarea întunericului, într-o zonă circulată a orașului. Mașina de lux în care se aflau două persoane, printre care un adolescent de 15 ani, a fost blocată în trafic de altele două din care au coborât mai mulți indivizi cu bâte și topoare. Au lovit orbește în stânga și-n dreapta, și-n maşină și-n oamenii din interior.

"S-au dat vreo 10 persoane jos cu paruri, cu alea. Și-a-nceput războiul. Și-acuma l-au bătut pe prietenul ăsta al meu și pe nepotu'-miu, copil de 15 ani", a spus unul dintre cei aflaţi în maşină.

Întregul episod ar fi durat câteva minute, iar apoi atacatorii s-au făcut nevăzuți. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns imediat o ambulanță și mai multe echipaje de la poliție.

"Am fost solicitați în Constanţa pentru doi pacienți care prezentau traumatisme la membrul superior și la membrul inferior. Pacienții au afirmat că aceste traumatisme le au în urma unei agresiuni", a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța.

"Un autoturism în care se aflau două persoane ar fi fost blocat de alte două autoturisme în care s-ar fi aflat mai mulți bărbaţi. Aceștia i-ar fi agresat pe cei doi ocupanți ai primului autoturism, ulterior provocând distrugeri și vehiculului", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța

Dacă vor fi prinși, agresorii riscă să ajungă în spatele gratiilor. Ei vor fi cercetați pentru vătămare corporală și distrugere. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233