dobroge.tv

Live

DRAMĂ. Marius a murit la 19 ani după un accident: tatăl său, primul poliţist care a ajuns la locul tragediei şi l-a scos din maşină

03 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Nimic nu poate fi mai dureros pentru un părinte decât pierderea unui copil. Cristian Rădoi, adjunctul IPJ Olt, a fost chiar primul poliţist care a ajuns la locul accidentului fiului său, Marius, în vârstă de 19 ani.

Un accident cumplit a avut loc aseară, la ora 22.00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni. Tânărul era singur în maşină, iar pentru că nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului, a derapat şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului, Marius Rădoi a suferit multiple leziuni, fiind transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă. Tânărul a fost resuscitat de patru ori, pe drumul spre spital, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, însă nu a mia putut fi salvat.

Potrivit gazetanoua.ro,tatăl tânărului, adjunctul IPJ Olt, Cristian Rădoi, a fost chiar primul poliţist care a ajuns la locul accidentului lui Marius. Comisarul şef Rădoi participa la o acţiune alături de şeful Serviciului Poliţie Rutieră, Cristian Tiţa, când poliţiştii au primit apelul că un accident rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni. Rădoi şi Tiţa au fost cei care l-au scos pe Marius din maşină, până la intervenţia serviciilor de salvare şi pompieri, mai scrie sursa citată.

Marius Rădoi, băiatul şefului adjunctului Poliţiei Olt, avea 19 ani, era student şi campion naţional la tenis de masă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233