dobroge.tv

Live

TITULARIZARE 2023. Peste 80% dintre candidații din județul Constanța au obținut note peste 5 - șapte candidați au obținut nota 10

TITULARIZARE 2023. Peste 80% dintre candidații din județul Constanța au obținut note peste 5 - șapte candidați au obținut nota 10
18 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Înainte de etapa de contestații la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, 82.05% dintre candidați au obținut note peste 5,00.

Rezultate titularizare 2023 Județul Constanța

La nivelul județului Constanța s-au prezentat la acest concurs 845 de candidați care au susținut proba scrisă la 39 de discipline, 107 candidați s-au retras (106 din motive personale; 1 din motive medicale), 730 de lucrări au fost evaluate și opt lucrări au fost anulate.

În urma evaluării lucrărilor înainte de etapa de contestații, pe tranșe de note, situația are următoarea configurație:

  • 131 de candidați au obținut note mai mici de 5;
  • 267 de candidați au obținut note între 5 și 7;
  • 332 de candidați au obținut note mai mari de 7, din care 63 candidați au obținut note între 9 și 10.

În cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar șapte candidați au obținut nota 10 (3 candidați la ASISTENTA MEDICALA GENERALA (MAISTRI INSTRUCTORI), 3 la EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT ȘI 1 candidat la LIMBA GERMANA MODERNA).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Rezultatele finale se afișează în data de 26 iulie. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, conform calendarului specific, publicat de Ministerul Educației.


Sursă foto: gorjeanul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233