dobroge.tv

Live

Profesoară înregistrată în timp ce o jigneşte pe Ligia Deca în faţa elevilor: ''Este imbecilă, este analfabetă ministra pe care o avem...'' - AUDIO

06 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O profesoară de la Colegiul Naţional Pedagogic “Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei a fost înregistrată în timp ce afirmă în faţa elevilor că Ligia Deca, ministrul Educaţiei, “este imbecilă, "analfabetă”. Cei care au făcut sesizare la Poliţie au fost părinții care spun că profesoara îi jigneşte şi pe elevi.

PotrivitZiarul de Maramureş, profesoara Francesa Pok de la Colegiul Naţional Pedagogic “Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei ar fi fost înregistrată după finalizarea grevei din învăţământ, în timp ce le spune elevilor: “Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este imbecilă, este analfabetă ministra pe care o avem. Avem un ministru al Educaţiei care în viaţa ei nu a predat o oră. Şi este ministrul Educaţiei. Mă împuşc”.

Potrivit Ziarul de Maramureș, părinții au făcut o plângere la poliție din cauza felului în care le vorbește elevilor.

Mulți copii sunt în depresie, se simt vinovați față de părinți și ascund notele și mai ales jignirile la care sunt supuși. (...) sună părinții copiilor pe care-i amenință cu corigența, cu repetenția, pentru a-i convinge că acei elevi nu au ce căuta la acest liceu. Jignește (...), batjocorește elevi în fața întregii clase, după care se amuză”, scrie în sesizarea adresată Poliției Municipiului Sighetu Marmației, mai arată aceeași sursă.

Şeful IŞJ Maramureş, Mihai Pop, a declarat pentru Ziarul de Maramureş că a cerut să fie luate măsuri în acest caz deoarece problemele cu comportamentul profesoarei respective sunt de cinci ani.

Solicitată să comenteze situaţia, profesoara a afirmat: ”Nu am nimic de declarat. Este o anchetă în derulare”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233