dobroge.tv

Live

Cursuri gratuite pentru copiii din Ovidiu, la Centrul Cultural Elena Roizen

29 martie 2023
Publicitate

Aproape 500 de copii din Ovidiu au făcut în această săptămână primii pași în tainele jurnalismului, a teatrului și a muzicii. Alături de ei, în următoarele săptămâni, sunt așteptați să facă pasul către artele frumoase și restul micuților din comunitate. Totul prin intermediul celor 15 cercuri culturale gratuite, care au ca principal scop îndepărtarea copiilor de ecrane și învățarea lor să cânte, să joace într-o piesă de teatru sau să experimenteze cariera de jurnalist.

Copiii și tinerii pasionați de jurnalism învață de la un specialist ce înseamnă această meserie. Pe lângă familiarizarea cu termenii specifici și cu noțiunile elementare, ei exersează vorbitul în fața camerei sau realizarea unui interviu. Totul se întâmplă la Centrul Cultural Elena Roizen din Ovidiu, acolo unde administrația locală oferă cursuri gratuite pentru copiii talentați din localitate.

Săptămânal, aproximativ 450 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani au posibilitatea de a participa la unul din cele 15 cercuri culturale disponibile, printre care se numără cursuri de dans, pian sau teatru.

Copiii au realizat activități împreună cu profesorii colaboratori ai centrului cultural. Activități, dansuri populare, au cântat la diferite instrumente, au participat la o oră de jurnalism, o oră de teatru. Copiii au o bogată activitate aici, la Centrul Cultural”, a declarat Alina Moraru, director Centrul Cultural Elena Roizen.

Ultimele două cercuri culturale introduse de curând în programă și disponibile pentru copii și adolescenți sunt de canto și instrumente muzicale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233