dobroge.tv

Live

Internetul, încă departe de școlile din România

04 septembrie 2020
Publicitate

Aproximativ 5.000 de școli din România nu au acces la internet. Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că va face toate demersurile pentru ca unitățile de învățământ să fie conectate până la începutul anului școlar. Operatorii de telefonie îşi vor lua un număr de şcoli pentru care vor asigura fibră optică.

Raluca TURCAN, vicepremierul României: În urma analizei realizate de către Ministerul Educației, aproximativ 5.000 de clădiri școlare nu aveau conexiune la internet. Ca atare, în urma grupului comun pe care l-am constituit împreună cu operatorii de telefonie, cu ANCOM, cu reprezentanții Ministerului Educației Naționale, am ajuns la un progres important, și anume operatorii își vor lua un număr de școli pentru care vor asigura fibră optică și vom ajunge, cel mai probabil, la 2.800 de clădiri școlare conectate la internet.

Ludovic Orban: În plus faţă de cele care sunt în momentul de faţă. Exact, în plus faţă de cele pe care le avem. În sensul acesta, va fi creat un contract-cadru, serviciile din partea operatorilor vor fi furnizate gratuit 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233