dobroge.tv

Live

Începerea școlii, grija părinților

21 august 2020
Publicitate

Bate vântul la raioanele cu rechizite. Goana după materiale școlare nu a început, deși în mai puțin de o lună elevii vor începe cursurile. Părinții nu știu încă cum se va desfășura anul școlar, așa că nu s-au îngrămădit la cumpărături. De celaltă parte, retalierii au venit cu oferte pentru toate buzunarele.

Dacă în alți ani, sfârșitul lunii august coincidea cu goana după rechizite, anul acesta părinții nu se grăbesc să achiziționeze cele necesare pentru școală. Ei spun că așteaptă să afle care dintre cele trei scenarii va fi aplicat din 14 septembrie.

Unii elevi s-au pregătit din timp pentru începerea anului școlar. Însă pentru a continua orele ... acasă și nu în clasă.

Fiecare început de școală debutează cu emoții, dar și cu cheltuieli. Iar anul acesta este și mai greu pentru unii părinți. Își fac griji că nu le pot asigura copiilor lor rechizite și nici dispozitive care să susțină predarea online.

Ceea ce înseamnă că un părinte va trebui să vină la cumpărături cu cel puțin 500 de lei. Dacă în familie sunt 2 copii, atunci automat suma se va dubla. Însă până la rechizite părinții și elevii așteaptă cu nerăbdători să afle când și cum se vor desfășura orele în noul an școlar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233