dobroge.tv

Live

Şcoala de Acasă: 250.000 de dispozitive electrice pentru elevi

19 august 2020
Publicitate

250.000 de dispozitive conectate la internet vor primii elevii în anul școlar următor. Ordinul prin care se aprobă necesarul de tablete a fost semnat de ministrul Educației, Monica Anisie. Însă nu toți copiii vor beneficia de aceste dispozitive, ci doar cei care nu dețin o tabletă, calculator sau laptop și nici nu au posibilități financiare pentru a-și achiziționa una din cele trei.

A fost semnat ordinul prin care se aprobă necesarul de 250.000 de dispozitive electronice conectate la internet ce vor fi distribuite elevilor din România prin programul ”Școala de Acasă”. 

Ministerul Educației va distribui tablete în funcție de nevoile indicate de inspectorate. Gadgeturi vor primii toți elevii care nu au tabletă, calculator sau laptop și nici nu au posibilități financiate pentru achiziționare. 

Din totalul dispozitivelor, aproximativ 20.500 sunt destinate și copiilor care s-au întors pe teritoriul României de la declanșarea pandemiei și care nu au acasă nici un tip de echipament electronic. Toate tabelete vor intra în inventarul unității școlare unde învață elevii ce le primesc.  Acestea vor fi date pe baza unui contract de comodat, pe un an, cu posibilitate de prelungire. 

Distribuirea se va realiza în baza unei cereri scrise și a unei declarații pe proprie răspundere a părintelui/tutorelui legal sau a elevului dacă este major. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233