dobroge.tv

Live

Momente emoționante în curtea unei unități de învățământ private din Constanța. Şcoala a împlinit 14 ani: ''Avem profesori foarte implicați care ne ajută să putem să excelăm''

10 mai 2022
Publicitate

Au fost momente emoționante în curtea unei unități de învățământ private din Constanța. Astăzi, școala a împlinit 14 ani de când a primit acreditarea națională din partea Ministerului Educației. Astfel, elevii au pregătit mai multe surprize pentru părinți, dar și profesori. De la mic la mare, copiii au recitat poezii, au cântat melodii atât în limba română și engleză, cât și în limba turcă. De asemenea, de la eveniment nu au lipsit nici momentele de dans.

În anul 2008, una dintre școlile private din Constanța a primit acreditare națională pentru nivelul de învățământ primar și gimnazial din partea Ministerului Educației. De atunci, au trecut 14 ani, timp în care, unitatea școlară s-a remarcat atât prin profesorii bine pregătiți, cât și prin dotările pe care le are.

„Toată activitatea didactică trebuie concentrată pe copil. În centrul activității noastre trebuie să stea copilul. Parteneriatul acesta copil - părinte – cadru didactic este foarte eficient pentru învățământ”, a declarat prof. Ruxanda Ianul, director școală privată.

De asemenea, elevii școlii au obținut peste 210 medalii la diferite olimpiade și concursuri internaționale, precum și 345 la cele naționale.

„Avem copii care participă la concursuri și olimpiade școlare, chiar în perioada pandemiei au participat online. Sunt copii care sunt antrenați către competiție”, a precizat prof. Ruxanda Ianul, director școală privată.

Și anul acesta, mai mulți elevi au reușit să obțină rezultate bune la olimpiada națională de matematică, fizică și limba engleză.

„Îmi doresc să devin arhitect și într-un fel matematica mă ajută pe acest domeniu”, a spus Ștefania, elevă.

„Am participat la olimpiade. Am avut și medalii de aur în clasele mai mici. Acum eu fiind a VIII-a am ales să mă concentrez pe examen”, a spus un elev.

Și pentru că se află la ceas aniversar, conducerea unității școlare a pregătit împreună cu elevii mai multe surprize pentru părinți, dar și pentru ceilalți copiii care învață aici.

„În fiecare an mi se pare că devine din ce mai bun și sunt din ce în ce mai mulți elevi talentați”, a spus un elev.

„Mi se pare o idee foarte frumoasă să arate și copii talentați care sunt în această școală”, a spus o elevă.

De la eveniment nu au lipsit nici dansurile și melodiile turcești.

Climatul educaţional al acestei şcoli private este bazat pe performanţă, cooperare şi încurajare. Este și motivul pentru care unii părinți au ales să-i înscrie pe copii la această unitate de învățământ.

„Îmi place foarte mult matematica. Avem profesori foarte implicați care ne ajută să putem să excelăm”, a spus un elev.

„Trebuie să mulțumim și școlii pentru ce ne face nouă, ne face foarte multe activități, ne oferă multe servicii și multe lucruri pe care la celelalte școli nu le-aș fi primit”, a spus un elt elev.

Mai mult, 82 dintre elevii acestei școli private au obținut, de-a lungul anilor, burse școlare la cele mai prestigioase universități din lume, precum Harvard și Oxfort. Aproximativ 380 de copii din clasele 0-VIII învață în această unitate de învățământ.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233