dobroge.tv

Live

Elevii și studenții constănțeni pot realiza proiecte sau planuri de afaceri în domeniul Energiei Durabile, în cadrul concursului „Energy Innovation Challenge”

15 martie 2022
Publicitate

A fost lansat concursul „Energy Innovation Challenge”. Elevii din liceele de profil și studenții de la malul mării pot realiza proiecte sau planuri de afaceri în domeniul Energiei Durabile. Pe 15 septembrie va avea loc prima etapă, cea de depunere a propunerilor, iar în luna mai 2023 va fi organizată și festivitatea de premiere. Obiectul principal este acela de a aduce în prim plan nevoia de formare a noilor generații de antreprenori.

Un concurs de idei inovative în domeniul Energiei Durabile și Accesibile dedicat în principal zonelor costiere și relaționarea cu marea și toate sistemele asociate. Este un concurs pe care îl lansăm astăzi pentru ediția 2022-2023”, a declarat prof. univ. dr. ing. Eden Mamut, profesor universitar Universitatea „Ovidius”

Prețul energiei este mereu în schimbare. Energia este de două feluri: energia aceasta care ne dă mișcare și energia sufletului care ne unește. Cumva prin proiectul acesta le unim pe amândouă energiile. Sperăm că vom disloca idei ce vor germina în soluții pentru viitor”, a declarat Laura Popa, inspector pentru biologie ISJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233