dobroge.tv

Live

Elevi constănţeni, rămaşi blocați în tren mai bine de trei ore și jumătate. Se îndreptau spre București pentru a participa la un alt protest

20 decembrie 2021
Publicitate

Mai mulți elevi constănțeni au rămas blocați în tren la Sărulești mai bine de trei ore și jumătate. Tinerii se îndreptau spre București pentru a participa la un alt protest. Și pentru că nu au mai ajuns, au decis să le fie alături colegilor lor din Capitală din locul unde se aflau.

“Am luat trenul de la Constanţa pentru a merge la protestul sindicatelor de la Bucureşti pentru salariile profesorilor. Am rămas blocaţi în drumul nostru spre Bucureşti la protest în comuna Săruleşti. Nu ştim cât timp vom rămâne blocaţi, noi ne menţinem aceeaşi poziţie de protest, în continuare vrem salarii mărite pentru profesorii noştri pentru că profesorii noştri merită mai mult, merită un salariu decent. În acelaşi timp protestăm şi pentru transportul elevilor, desi nu mai putem protesta în Bucureşti, protestul rămâne în sufletele noastre şi în mintea noastră pentru că ştim că nu se poate aşa şi nu vrem ca bugetul de stat să fie adoptat în forma actuală pentru că forma actuală nu prevede bani pentru transportul judeţean gratuit al elevilor navetişti”, a declarat Ariana Dudună, președintele Asociației Elevilor Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233