dobroge.tv

Live

Elevii constănţeni nu renunță: i-au solicitat ministrului Educaţiei să ceară bani de la Bugetul de Stat pentru transportul gratuit

13 decembrie 2021
Publicitate

Elevii constănţeni continuă lupta pentru educaţie. Împreună cu colegii lor din ţară aceştia i-au solicitat ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu să ceară bani de la Bugetul de Stat pentru transportul gratuit. Mai mult, numeroase instituții de învățământ au nevoie de reabilitare. În țara noastră, încă există școli sau licee unde copiii învață în condiții precare.

Anul trecut, în ciuda existării unui cadru legal în acest sens, nu au fost asigurate fonduri de la bugetul de stat pentru transportul gratuit al elevilor. Considerăm că, în contextul adoptării noului Buget pe anul 2022, este necesar să fie asigurate aceste sume. Mai mult, deși există cadrul legal necesar pentru asigurarea unor sume de la Bugetul de Stat pentru reparațiile capitale ale unităților de învățământ, acest lucru nu s-a întâmplat din 2018 și considerăm că trebuie să se întâmple anul acesta”, a declarat Ariana Dudună, președinte Asociația Elevilor Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233