dobroge.tv

Live

Doi elevi constănțeni, eliminați de la a treia probă a examenului de Bacalaureat, după ce au fost prinși cu notițe

30 iunie 2021
Publicitate

Nu doar cunoștințele au fost etalate la examenul maturității. Tinerii au folosit această ocazie pentru a-și prezenta ținutele. Iar pentru că vara abia început, adolescenții sunt dornici de petreceri și vacanțe. Astăzi a avut loc proba la alegere a examenului de bacalaureat.

Examenul maturității nu înseamnă doar exerciții și învățat. Unii elevi au profitat de ocazie pentru a-și etala hainele scumpe și mașinile de lux. Iar după așa examen greu, copiii au un singur plan-distracție cât cuprinde.

Aștept să iasă colegii și pe termen scurt, să ieșim la o bere pe aici. Și apoi, o excursie undeva la munte”, spune un elev.

Iar vara abia acum începe. Copiii abia așteaptă să plece în vacanță să se recreeze după efortul depus în ultimele luni. Destinațiile exotice sunt în topul preferințelor tinerilor absolvenți.

Elevă: S-ar putea să mergem să-i facem o surpriză.

Reporter: În ce constă această surpriză?

Elevă: O vacanță, să se relaxeze.

Pentru al doilea an consecutiv, examenul maturității s-a desfășurat în condiții speciale, în contextul pandemiei. Asta nu i-a intimidat pe elevi, care s-au pregătit intens. Părinții i-au răsplătit cu cadouri scumpe, dar și aceștia, la rândul lor s-au străduit pentru a obține cele mai bune rezultate.

Mă pregătesc mai departe pentru admitere, care este la sfârșitul lunii iulie și poate după aceea pot să mă distrez”, spune o constănțeancă.

Miercuri, 30 iunie, a avut loc proba la alegere a profilului și a specializării. La nivelul județului, doi elevi au fost eliminați, pentru că au fost prinși cu notițe.

Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie. Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie, zi în care pot fi depuse și contestațiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 9 iulie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233