dobroge.tv

Live

Cum li s-au părut elevilor constănțeni subiectele de la proba obligatorie a profilului, a examenului de Bacalaureat

Publicitate

Examenul „maturității” a continuat astăzi cu a doua probă, cea obligatorie a profilului și specializării. Elevii au ieșit încrezători din sălile de examen și speră să obțină rezultate cât mai bune. Bacalaureatul va continua mâine, cu proba la alegere a profilului și a specializării, iar joi copiii vor susține proba la Limba și literatura maternă. Rezultatele finale vor fi publicate la sfârșitul săptămânii viitoare.

Marți, absolvenții de liceu au trecut din nou prin emoțiile examenului „maturității”.

Elevii au susținut proba obligatorie a profilului. Mai exact cei de la uman au avut proba la Istorie, iar cei de la real au susținut examenul la Matematică.

Pentru mulți subiectele au fost accesibile. Nu au întâmpinat probleme – asta au spus majoritatea la ieșirea din sălile de examen. Iar timpul a fost mai mult decât suficient.

Mi s-a părut destul de ușor, cred că și cei de la Minister au înțeles că anii aceștia de școală au fost mai grei pentru noi. Am terminat tot cam după o oră, dar am mai stat o oră să mă asigur, să mă verific, să nu ajung acasă și să-mi pară rău”, spune un elev.

Pentru mine a fost foarte ușor. Am făcut tot și chiar m-am forțat să stau plus ca să mă pot verifica de nenumărate ori”, spune o elevă.

Încrezători, elevii se așteaptă la note bune. S-au pregătit suficient, spun ei, iar rezultatul va fi unul pe măsură.

La română am avut ieri o operă pe care o știam foarte bine, mă aștept un 9, care-mi va ridica foarte mult media. La matematică vreau să iau în jur de 8, din ce am văzut cam așa cred că o să iau și la chimie în jur de 9.50 spre 10”, spune un elev.

M-am pregătit destul de mult înainte”, spune un alt elev.

De departe, cei mai emoționați au fost părinții.

Sunt întotdeauna emoții, la orice concurs. Deși, de-a lungul timpului am participat la multe concursuri, olimpiade, dar de fiecare dată o să fie emoții”, spune o mămică.

Examenul național de Bacalaureat este organizat în 32 de centre în județul Constanța. Miercuri, 30 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării. Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie. Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie, zi în care pot fi depuse și contestațiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 9 iulie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233