dobroge.tv

Live

La doar un click distanţă - viitori studenţi își pot depune candidatura online!

17 iunie 2020
Publicitate

Anul acesta, atât înscrierea la facultate cât și admiterea se vor desfășura online. Universitatea Ovidius, din Constanța pune la dispoziție o platformă pentru viitorii studenți prin care își pot depune candidatura cu doar câteva click-uri. Măsura a fost adoptată pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Pandemia de covid19 a schimbat fața învățământului universitar. Dacă până acum, viitorii studenți se înghesuiau la cozi pentru depunerea dosarelor, în acest an lucrurile stau altfel.

La depunerea dosarelor, studenţii vor beneficia de asistenţă online din partea unor comisii puse la dispoziţie de facultăţi.

Schimbări vor fi și în privința admiterii la facultate. Singurele facultăți pentru care se va susține examen de admitere vor fi cele cu profil medical, unde se vor respecta toate măsurile de siguranță.

Se vor repartiza studenţii pe săli, se vor purta măşti, vor fi triaţi, termoscanaţi si vor fi obligaţi să poarte mască în interior. Legea care prevede admiterea online, în contextul pandemiei, a fost adoptată în luna aprilie, de Parlament.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233