dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Momente emoţionante la Colegiul Naţional Militar "Alexandru Ioan Cuza": a sunat clopoţelul pentru prima promoţie, după 22 de ani

15 iunie 2020
Publicitate

A sunat ultimul clopoțel pentru prima promoție de elevi militari, după 22 de ani. Chiar dacă părinții nu au putut să le fie alături într-o zi atât de importantă pentru ei, aceștia au putut să urmărească live pe o pagină de socializare întreaga ceremonie. De asemenea, eleva care a obținut cea mai mare medie în anii de studiu a primit Emblema de Merit „Știința Militară” chiar de la șeful statului major al Forțelor Navale Române.

Prima “misiune” din viața lor a fost încheiată cu succes. Vorbim despre elevii Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" care au terminat anii de liceu și acum se pregătesc pentru o carieră ca și militari. Ultimul clopoțel a sunat pentru prima promoție de absolvenți de la reînființarea instituției de învățământ liceal militar. 

Emoționați și cu multe vise pentru viitor, proaspeții absolvenți au participat la festivitatea de final de an. Eleva care a obținut cea mai mare medie în anii de studiu a fost premiată chiar de viceamiralul Alexandru Mîrșu, șeful statului Major al Forțelor Navale Române. Roxana Grigore, care a încheiat colegiul cu media 9,87, a primit, în semn de recunoaștere, Emblema de Merit „Știința Militară”, Clasa a III-a. 

 “Acum patru ani, alături de sora mea am mers să susținem examenul de admitere la Colegiul Militar Ștefan cel Mare. Din păcate, atunci nu am avut egalitate de șanse cum au avut și băieții și la o diferență foarte mică eu nu am intrat și ea da. Dar, din nou, după doi ani mi s-a oferit șansa din nou să îmi îndeplinesc visul”, a spus Roxana Grigore.

Din cauza pandemiei de coronavirus, familiile și colegii din anii precedenți nu au putut să le fie alături într-o zi atât de importantă. Însă, au putut să urmărească live întreaga ceremonie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233